Bowlec 3D

Published by:

Bowlec 3D är ett bowlingspel som det går att köra direkt i webbläsaren. Detta är ett simpelt spel med simpel grafik som främst vänder sig till barn. Likt övriga spel som likt Bowlec 3D inte innehåller någon vidare snygg grafik så är grejen med Bowlec 3D istället själva underhållningsvärdet.

Hur spelar man Bowlec 3D?

Bowlec 3D är ett bowlingspel som använder sig av traditionella bowlingregler. Målet är med andra ord att med hjälp av bowlingklotet lyckas få ner så många käglor som möjligt. Bowlingklotet rör sig fram och tillbaka längs med banans bredd. Du behöver med andra ord ha bra timing och trycka på skjutknappen i precis rätt läge. Denna knapp är space, och förutom att trycka på den vid rätt tillfälle kan du även hålla in den för att öka kraften i ditt kast. Ju längre du håller in den, desto hårdare blir ditt kast. Du kan även kontrollera kameravinkeln i spelet. Detta görs enkelt med hjälp av de fyra styrpilarna, alltså framåt, bakåt, vänster och höger.

Likt vanlig bowling är målet i Bowlec 3D att få så många strikes som möjligt. För att lyckas med det behöver du använda dig av en kombination av att trycka på space vid rätt tillfälle, samt att ha tillräcklig styrka i ditt kast. Lyckas du med båda dessa faktorer ökar dina chanser till strike, och ju fler strikes du får, desto högre poäng får du. Svårare än så är det inte att spela Bowlec 3D. Spelet är alltså främst till för barn som inte ännu klarar av avancerade spel. Är du en spelare som lägger allra störst vikt vid snygg grafik och häftiga specialeffekter så finns det absolut bättre alternativ till spel än Bowlec 3D. Är du dock ett barn och/eller en person som föredrar simpla spel och inte lägger någon stor vikt vid grafik och liknande, då kan Bowlec 3D absolut vara värt att prova.